EJGAARD
Hjemmesiden Ejgaard.dk er en platform til familien og mine venner. Her kan du læse om de ting som jeg beskæftiger mig med både arbejdsmæssigt og i fritiden. Er du ikke en af min familie eller med i vennekredsen er du alligevel meget velkommen til at kikke med på min personlige hjemmeside.

Indhold:

Opskrifter: Her findes de opskrifter jeg bruger til hverdag og fest, Grillen er et vigtigt redskab i mit køkken og den bruges så ofte som muligt og naturligvis hele året.

Billede Galleri:

Når der findes tid hverdagen tager jeg gerne fat i kameraet som hobby-fotograf. Landskabs- og actionbilleder er mit foretrukne motiv.

Arbejde:

Dem der kenne mig ved at jeg er en person der brænder for det Katestroffeberedskebet både i Danmark og International. Med mere end 27 års ansættelse i Beredskabsstyrelsen vil jeg selv påstå at være erfaren inden for området.

Frivilligt arbejde:

At give en hånd har altid været naturligt for mig og har ofte været med i bestyrelser. Lige nu arbejder jeg på et projekt som støtter unge i Sierra Leone til at få en academisk uddannelse i deres hjemland, mod at de vil være medvirkende til at forbedre deres medborgeres fremtid.

Fredericia Håndbold Klub (FHK):

Håndbolden er et andet område hvor jeg levere frivilligt arbejde og som Kampspeaker er jeg altid sikker en af de bedste plader til Fredericia Håndboldklubs kampe.

UdskrivE-mail

Widgetkit

    Mine Billeder